barry designOnze eerdere opdrachtgevers

Wij hebben gewerkt voor verschillende opdrachtgevers uit verschillende branches. Hier vindt u een overzicht van de projecten die door ons zijn gerealiseerd.


ACE Sound & Light

Webdesign - Webanalyse - Online Marketing

ACE Sound & Light

Voor het geven van feesten en partijen is sfeer erg belangrijk. ACE Sound & Light is gespecialiseerd in het verzorgen van drive-in shows voor professionele feesten. Barry Design is verantwoordelijk voor het concept, de realisatie en het onderhoud van de website van ACE Sound & Light. Barry Design ontwikkelde op verzoek een geheel nieuwe corporate identity welke tevens als basis gold voor de online uitstraling. Tevens ontsteunen we ACE Sound & Light in het uitvoeren van webanalyse en het optimaliseren van de online marketing campagne.

Bekijk hier de website van ACE Sound & Light

MoreCredible BV

Webdesign

MoreCredible

MoreCredible is een onafhankelijke consultancy bureau voor cash-, credit- en collections-management. Barry Design is verantwoordelijk voor het concept, de realisatie en het onderhoud van de website van MoreCredible. Barry Design vertaalde de corporate identity naar een online uitstraling. Het resultaat is een flexibele website die MoreCredible ruimte geeft te groeien in de nabije toekomst.

Bekijk hier de website van MoreCredible

Figures and Faces

Webdesign - Webanalyse

Figures and Faces

Figures & Faces is een ervaren styling en coaching company. Professional Pauline van Ellinkhuizen styleert en coacht mensen naar persoonlijkheid, activiteit, functie en uiterlijk. Barry Design is verantwoordelijk voor het ontwerp, de realisatie en het onderhoud van de website van Figures & Faces. Barry Design restylde de corporate identity naar een nieuwe online uitstraling. Het resultaat is een zakelijke website die Figures & Faces de mogelijkheid biedt actiever klanten te werven via het internet.

Bekijk hier de website van Figures & Faces