barry designWie wij zijn

Onze werkwijze ontstaat vanuit gezond verstand. Wij streven een professionele samenwerking zonder het gebruik van wollige, nietszeggende termen.


Onze werkwijze

Online services ontwikkelen is bouwen. Om te bouwen moet je goed samen kunnen werken.

Wij houden van een simpele maar doeltreffende aanpak. Allereerst vinden we het belangrijk om u te leren kennen. In een kennismakingsgesprek willen we graag meer weten over het wie, wat en waarom. We vinden het belangrijk dat er sprake is van een 'goede band'. We luisteren naar uw wensen en stellen soms kritische vragen om erachter te komen waarom u iets wilt.

Het ontwikkelen van websites en online applicaties is maatwerk. Factoren zoals bijvoorbeeld de omvang en de (technische) complexiteit van de applicatie of website hebben invloed op de prijs en de planning. Tijdens het kennismakingsgesprek kunnen we u impact van deze factoren inzichtelijk maken zodat uw internet project beheersbaar wordt. Na het gesprek ontvangt u snel een persoonlijke offerte en een projectplan.

Gedurende de gestructureerde projectfases vragen we regelmatig feedback. Er is dan ook voldoende contact om aanpassingen en nieuwe ideeën aan te dragen. Door onze heldere aanpak weet u meteen wat mogelijkheden zijn en waar uw wensen buiten het initiële plan vallen. Hierdoor voorkomen we het risico van onaangekondigde budgetoverschrijding.

Bekijk hier voor wie wij eerder websites en internet applicaties ontwikkelden