barry designHoe wij werken

Onze filosofie

Wij zijn geen kunstenaars. Meer enthousiaste werkers boordevol creatieve idee├źn.

Veel mensen noemen ons voor het gemak een ontwerpbureau. Dat dekt deels de lading, maar goed. Wij, van Barry Design, ontwerpen websites en optimaliseren uw online services. We zijn creatief, luisteren naar uw wensen en denken graag met u mee. Wij houden van uitdaging en houden van een persoonlijke benadering. Flexibiliteit en no-nonsense zijn onze uitgangspunten voor al onze opdrachten.

Het is ons opgevallen dat veel websites tegenwoordig veel meer gefocust zijn op het verhogen van webbezoekers. Veel van deze ontwikkelingen gaan ten koste van de gebruiker, ofwel de effectiviteit. Wij geloven in het simpele idee; een sterk aansprekend ontwerp dat veel doet voor weinig. Door overzicht te bieden zijn processen beter te beheersen. Stap-voor-stap ontstaat de mogelijkheid om iedere bezoeker meer te bieden.

Nodig ons uit om u vrijblijvend te laten informeren over uw mogelijkheden op het internet


Webdesign en ontwikkeling volgens Barry Design

Bouw uw website voor uw gebruikers, niet voor de zoekmachines.

De afgelopen jaren zijn er veel tools ontwikkelt die steeds meer informatie inzamelen over de prestaties van uw website. Informatie is kennis, en met de juiste kennis maakt u de juiste beslissingen. Voor veel organisaties speelt website optimalisatie een belangrijke rol. Onverwachte populariteit over een bepaald onderwerp kan aanleiding geven tot het bijsturen van de bedrijfsactiviteiten of het aanpassen van de website. Trends kunnen worden herkend door analyse, een continue proces waar de organisatie regelmatig in investeert.

In de komende jaren verwachten wij dat de website een steeds belangrijkere rol gaat spelen binnen de organisatie. De website is namelijk na de persoonlijke benadering een van de meest inzichtelijke methode om direct feedback te krijgen op uw marketinginspanningen. Door de website op een gecontroleerde methode te optimaliseren bent u in staat om gericht meer bezoekers naar uw website kunt krijgen. Tevens kunnen we u inzicht geven in de ontwikkelingen van uw bezoekersverkeer. Wij verzorgen een helder advies rondom bijv. Search Engine Optimalisatie, Adword inkoop en andere e-marketing campagnes. Wij helpen u bij het verzamelen van de juiste data en vertalen deze naar heldere informatie.

Nodig ons eens uit om u gratis te laten informeren over uw mogelijkheden met website optimalisatie