barry designDe diensten van Barry Design

Belangrijke elementen van onze dienstverlening zijn onze deskundigheid en aandacht voor de behoefte van onze opdrachtgevers. We zijn flexibel, proactief en ook toegankelijk voor kleinere organisaties.Deskundigheid

Weten waar we over praten en een bijdrage leveren aan een professioneel resultaat.

Voor het oplossen van internet vraagstukken op het gebied van ontwerp, website optimalisatie, online marketing strategie en mobiel internet kunt u bij ons terecht. Wij leveren advies, geven training of voeren uit. Onze doelstelling is om telkens een proactieve bijdrage te leveren aan een tevreden eindresultaat.

Barry Design helpt u bij het definiƫren, opzetten, verbeteren van uw online resultaten voor:

Transparantie

Luisteren naar de wensen van onze opdrachtgever. Weten wat u van ons wilt, daar gaat het om.

Wij leveren vier vormen van dienstverlening aan onze opdrachtgevers; advies, analyse, project management en workshops. Op deze manier bieden onze opdrachtgevers flexibele inzet van expertise op het gebied van vraagstukken over internet management. Hieronder een korte toelichting op de inhoud van onze dienstverlening:

Advies

Op elk gewenst moment leveren wij advies over internet vraagstukken waar ondernemers geen inzicht in hebben. Ons advies leveren wij niet alleen op basis van kennis, inzicht en ervaring, maar ook van inlevingsvermogen en creativiteit. Op deze manier kan ons advies meteen worden vertaald naar praktische actiepunten.

Analyse

Wij verzorgen hoogwaardige en kwalitatieve analyse over een meervoud aan facetten op het gebied van internet management. Daarbij kijken we verder dan alleen een onderzoek en resultaten. Op een proactieve manier maken we onze opdrachtgever inzichtelijk welke doelstellingen haalbaar zijn, en waar tegen zo min mogelijk middelen veel verbetering kan worden geboekt.

Project Management

Project Management klinkt duur, maar is dat niet per definitie. Project Management van Barry Design biedt verschillende praktische oplossingen voor elke organisatie. Denk bijvoorbeeld aan het ontwerpen van een website, het optimaliseren van uw online marketing strategie of het opzetten en beheren van een online marketing campagne. Wij werken met de meest praktische tools om verbeteringen ten aanzien van uw website en andere webapplicaties te leveren.

Workshops

Uit onze ervaring met eerdere trainingen, trends en ontwikkelingen hebben we de beste elementen gemengd om te komen tot verschillende interactieve workshops op het gebied van online marketing strategie. De workshops hebben we zelf ontwikkelt en worden continue bijgewerkt op basis van nieuwe inzichten en recente ontwikkelingen. De nadruk ligt voornamelijk op de praktijk. Een workshop komt goed tot zijn recht wanneer u er in de praktijk iets mee kan.

Voor meer informatie over de diensten van Barry Design, vraag een offerte bij ons aan