barry designzoekmachine optimalisatie

Workshop Zoekmachine Optimalisatie (SEO)Niet iedere ondernemer wil zijn SEO project uitbesteden aan een gespecialiseerd bureau. Soms weten medewerkers de basis van Adwords of willen ondernemers het project in eigen handen houden. Juist voor deze ondernemers hebben we deze workshop opgezet. Onze workshops zijn altijd praktijkgericht en worden op maat gemaakt. Als ondernemer kunt u kiezen om de workshop te volgen op basis van openbare inschrijving of in-house te laten verzorgen.

Volg onze Workshop Zoekmachine Optimalisatie (SEO)

U kunt u inschrijven om deel te nemen aan de workshop zoekmachine optimalisatie. De workshops vinden over het algemeen in de regio Utrecht plaats. Gezien de marketinggedreven en resultaatgerichte insteek van de workshop is technische kennis zeker geen vereiste om deel te nemen aan de workshop. Om te voorkomen dat de sessie voor sommige deelnemers te snel gaat, vragen we u bij het inschrijven wel om uw functie en technische kennis op het gebied van websites. Aan de hand van uw input stellen we een groep samen welke op hetzelfde niveau zit en daar kunnen wij onze planning op aanpassen.

Tijdens de workshop behandelen we zelfontwikkelde cases, maar staan we ook open voor cases van andere deelnemers. De workshop wordt gegeven aan maximaal 5 personen. Op deze manier garanderen wij optimale interactie en is er genoeg tijd om dieper in te gaan op alle vragen van deelnemers.

Data 2009
Duur:
Kosten:

Informeer naar de actuele data
2 dagdelen incl. lunch
€ 495,00 per deelnemer excl. BTW.


Programma

Het programma van de workshop Zoekmachine Optimalisatie ziet er als volgt uit:

  1. een inleiding in zoekmachine optimalisatie
  2. algemene optimalisatie van uw website
  3. zoekterm optimalisatie van uw website
  4. optimalisatie buiten uw eigen website
  5. optimalisatie van een nieuwe website
  6. uitvoeren, rapporteren en evalueren
  7. hulpmiddelen
  8. afsluiting

Naast kennisoverdracht is het doel van onze workshop om u van handvaten te voorzien zodat u na de workshop direct beschikt over "een plan van aanpak voor zoekmachine optimalisatie". Dit zorgt voor een eindresultaat die u praktisch in kunt zetten.

Deze workshop in-house laten verzorgen

Wanneer u de voorkeur heeft om de zoekmachine optimalisatie workshop in eigen huis uit te voeren, is dat geen probleem. Na een vrijblijvend kennismakingsgesprek kunnen we een interactieve workshop bouwen die aan uw wensen en eisen is aan te passen.

Geen workshop, maar wel ondersteuning?

Naast het geven van workshops biedt Barry Design u de mogelijkheid om u te ondersteunen in uw zoekmachine optimalisatie. Dit betekent dat wij voor uw website de zoekmachine optimalisatie kunnen uitvoeren of u over specifieke onderdelen kunnen adviseren.

Schrijf u hier in voor de workshop of vraag meer informatie aan over de in-company mogelijkheden