barry designworkshop google adwords

Workshop Google AdwordsHet opzetten van een online marketing campagne kost tegenwoordig niet veel tijd meer met de komst van Google Adwords. Net als buiten het internet is het van steeds groter belang dat u zich onderscheid van de rest. Door gebruik te maken van Google Adwords vergroot u de vindbaarheid op het internet en trekt u meer bezoekers naar uw website. Maar gebeurd dat wel effectief? Onze workshop Google Adwords leert u hoe effectiever online campagne kan voeren met behulp van Google Adwords.

Volg onze Workshop Google Adwords

U kunt u inschrijven om deel te nemen aan de workshop Google Analytics. Onze interactieve workshop wordt verzorgd door een professional die op een heldere manier inzicht te geeft in de verschillende mogelijkheden van online campagnes. De focus van deze workshop ligt vooral op de commerciële competentie van campagne voeren in plaats van de marketing competentie. Dit betekent niets meer als dat we naast het opzetten van een marketing campagne, vooral kijken hoe we effectief online campagne voeren. Voor de workshop is geen technische achtergrond vereist.

Tijdens de workshop behandelen we zelfontwikkelde cases, maar staan we ook open voor cases van andere deelnemers. De workshop wordt gegeven aan maximaal 5 personen. Op deze manier garanderen wij optimale interactie en is er genoeg tijd om dieper in te gaan op alle vragen van deelnemers.

Data 2009
Duur:
Kosten:

Informeer naar de actuele data
2 dagdelen incl. lunch
€ 445,00 per deelnemer excl. BTW.


Programma

Het programma van de workshop Google Adwords ziet er als volgt uit:

  1. een inleiding in zoekmachine adverteren
  2. werkmethodiek zoekmachines
  3. Google Adwords account
  4. het opstellen van een advertentie
  5. een online campagne beheren
  6. rapporteren, evalueren en verbeteren
  7. hulpmiddelen
  8. afsluiting

Naast kennisoverdracht is het doel van onze workshop om u van handvaten te voorzien zodat u na de workshop direct beschikt over "een plan van aanpak voor online campagne voeren". Dit zorgt voor een eindresultaat die u praktisch in kunt zetten.

Deze workshop in-house laten verzorgen

Wanneer u de voorkeur heeft om de workshop Google Adwords in eigen huis uit te voeren, is dat geen probleem. Na een vrijblijvend kennismakingsgesprek kunnen we een interactieve workshop bouwen die aan uw wensen en eisen is aan te passen.

Geen workshop, maar wel ondersteuning?

Naast het geven van workshops biedt Barry Design u de mogelijkheid om u te ondersteunen bij het uitvoeren van online marketing campagnes. Dit betekent dat wij voor uw online marketing campagne begeleiden en beheren of u over specifiek onderdelen kunnen adviseren.

Schrijf u hier in voor de workshop of vraag meer informatie aan over de in-company mogelijkheden