barry designBarry Academy

De Barry Webcademy geeft organiseert regelmatig workshops voor website optimalisatie. Deze workshops zijn ideaal wanneer u zich meer wilt verdiepen in het verbeteren van uw website.Workshop Zoekmachine Optimalisatie (SEO)

Bent u in staat om uw website zo optimaal mogelijk neer te zetten?

Wilt u zelf leren hoe uw site beter kan scoren in de natuurlijke zoekresultaten van zoekmachines? Tijdens deze workshop wordt uitgelegd wat zoekmachine optimalisatie precies is. Vervolgens wordt dieper ingegaan in de richtlijnen en hoe u deze kunt interpreteren. Na de workshop bent u in staat om uw eigen website in een paar simpele stappen beter te laten scoren in de zoekresultaten.

Deze workshop helpt kleine ondernemers, of medewerkers van middelgrote bedrijven om beter te scoren in de 'organic search' van zoekmachine. Wij vinden het belangrijk dat onze workshop in het juiste tempo kan worden gevolgd. We werken daarom met een kleine aantal deelnemers per workshop. Ideaal om de lesstof goed op te nemen en te sparren over een bepaald onderwerp.

Lees meer over het programma van de workshop Zoekmachine Optimalisatie (SEO)


Workshop Google Analytics

Meten is weten, maar maakt u maximaal gebruik van uw tools?

Google Analytics is de gratis webstatistieken tool van Google. De tool maakt het mogelijk voor kleine ondernemers om rendement van marketing budgetten makkelijker te meten. Het uiteindelijke doel van webstatistieken is om websites en online marketing campagnes te optimaliseren. Tijdens deze workshop leert u de tips en tricks van Google Analytics en de belangrijkste mogelijkheden.

Deze workshop is ideaal voor ondernemers en marketeers die effectief om willen gaan met marketing budgetten. De workshop bestaat uit twee programma's welke los van elkaar kunnen worden gevolgd, namelijk installeren en configureren en marketing analyse. In beide gevallen kan het programma volledig worden afgestemd op de activeiten van de onderneming. Dit maakt de materie extra toepasbaar.

Bekijk de programma's van de workshop Google Analytics

Workshop Google Adwords

Wilt u meer potentiƫle klanten werven op het moment dat ze u zoeken?

Google Adwords maakt voor kleine ondernemers mogelijk om effectief marketing budgetten in te zetten om klanten te verwerven. Tijdens de workshop beginnen we met een uitleg wat Google Adwords precies inhoud. Vervolgens behandelen we stap-voor-stap de processen om een succesvolle campagne op te zetten met de juiste zoekwoorden.

Wanneer u als ondernemer zelf uw Adword campagne wilt beheren, is deze workshop zeer waardevol. Tijdens de workshop leert u de 'tips and tricks' voor het opstellen van een campagne. U leert om meer rendement te halen uit uw online marketing budgetten door uw cost per click effectief te verlagen. Om ervoor te zorgen dat u na afloop in staat bent om zelf een campagne op te zetten, werken we met maximaal 6 deelnemers aan deze workshop. Hierdoor hebben we tijdens de workshop genoeg tijd om te sparren over vraagstukken uit de praktijk.

Lees meer over het programma's van de workshop Google Adwords